• Pic 1
  • Pic 2
  • Pic 4
  • Pic 4
  • Pic 5
  • Pic 6
  • Pic 8

Добредојдовте во

"CHOLA - Guest House"

"CHOLA - Guest House" е преноќевалиште што располага со бесплатен интернет, климатизирани простории, кабловска телевизија, мини бар и уште многу повеќе. Посетете не и ке се уверите во ниските цени и високиот квалитет на услуга. Проверете повеќе детали во "за нас"

Галерија/Galery

Welcome to

"CHOLA - Guest House"

"CHOLA - Guest House" offers you free internet conection, air conditioning, cable TV, mini bar and much more. Come and you'll see our quality of service. See more details at "about us"